Hoi,

Ik ben Jan van der Kooij. Mijn partner Els van der Vlist en ik hebben in 2015 een huisje gekocht aan de Veerweg in Kamperland. In eerste instantie als weekend woning maar al vrij snel ons vaste adres. Na de verkoop van onze andere woning in Rotterdam zijn we verkast naar de nieuwe wijk Campervelden. We wilden ons definitief vestigen in Kamperland.

In 2020 ben ik in de Dorpsraad begonnen. Vanuit mijn werkzame leven bij de gemeente Rotterdam heb ik onder andere geleerd dat overleg met betrokkenen van essentieel belang is voor het welslagen van projecten op allerlei terrein. Dat is dan ook de reden voor mijn interesse in de Dorpsraad. Aan het vertegenwoordigen van de belangen van bewoners, ondernemers en andere gebruikers van Kamperland richting gemeentelijke overheid wil ik graag een bijdrage leveren; een goed communicatie is daarbij van groot belang.

Mijn grote hobby is muziek. Zowel luisteren naar muziek als zelf muziek maken is mijn passie.