Mijn naam is Frank de Vries, lid van de Dorpsraad sinds 2015. Een butendieker, die nu ruim 13 jaar in Kamperland woonachtig is. Zoals zovelen verslingerd geraakt door vakanties aan dit mooie eiland, het Veerse meer (gek op zeilen), vlak bij zee en bos en het mildere klimaat. Mijn vrouw en ik kregen heimwee als we weer in de randstad waren, dus toen we de kans kregen hebben we ons vakantiehuis door lokale ondernemers laten verbouwen en hebben we de stap gewaagd om ons hier permanent te vestigen. Na mijn hectische werkzame leven, groenten en fruit geëxporteerd door heel Europa, werd ik voor de dorpsraad gevraagd. Een hele mooie periode, waarin we druk bezig zijn geweest met de realisatie van het oorspronkelijke 4 pleinenplan tot wat nu het resultaat is. Ik kijk met heel veel plezier terug naar de vele vergaderingen die we met B&W, gemeenteraadsleden en ambtenaren hebben gehad. Hoogtepunten waren echter de openbare voorlichtingsavonden, die heel drukbezet waren en waar mooie discussies ontstonden. In de projectgroep “Rondom Kamperland” (Rok), hebben we mee kunnen denken en zijn ideeën van ons gerealiseerd, dat heet tegenwoordig burgerparticipatie. Omdat we gelukkig weer nieuwe enthousiaste Dorpsraadleden hebben we verwelkomd, is de continuïteit van de Dorpsraad voorlopig gewaarborgd. Ik hoop er nog een tijdje deelgenoot van te mogen zijn.